Tényleg nagy dolog?

- Szerintem igenis  nagy dolog felnőttnek lenni és minden reggel a dolgozóba menni!
Szerintem nagy dolog nem iskolába járni és azt csinálni nagyként, amit csak akarsz! Amikor este sokáig nézheted a tv-t és akkor ehetsz bent a szobában, amikor csak akarsz. És akkor hívhatod át a barátaidat játszani a kedvenc babáddal, amikor te akard.
Anya!? Szerintem felnőttnek lenni klassz dolog!- mondta anyukájának a 6 éves keresztlányom.

- Képzeld! Kineveztek a munkahelyemen, végre én is főtörzsőrmester lehetek! Volt ünneplés is sok sütivel meg pezsgővel. És tudod mi volt a nagy dolog? Az, hogy az igazgató is eljött és személyesen gratulált.
Miután tőletek is bezsebelem a dicsérő szavakat, elismerően hátba veregetem magam.- mondta a 6 éves keresztlányom anyukája, aki a testvérem.

- Kicsim! Úgy örülök neki, hogy végre van egy normális barátod, aki szeret téged! Remélem jól megvagytok és hamarosan megkéri a kezedet is.
De, ugye védekeztek? Nem arról van szó, hogy nem szeretnék még egy unokát, de azért egy gyereket felnevelni nagy dolog. – édesanyám, amikor megtudta, hogy már 3 hónapja van barátom.

- Nézd, nekem mindegy, hogy hogy néz ki a fiú. A lényeg, hogy szeressen! Ha bántaná a lelkedet szólj csak bátran, azonnal kocsiba ülök és jól ellátom a baját. Nekem ez nem nagy dolog!- édesapám, szintén a hír hallatán, amikor megtudta, hogy három hónapja van barátom.

- Doktor úr! Nagyjából 2 éve kezdődött a problémám. Kéthetente csak 1x tudok a wc-re menni nagydologgal. Állandóan fáj a hasam, rossz a közérzetem és ez borzasztóan nyomasztó. Sok gyógyszert kipróbáltam már, de még egyik sem használt. Kérem segítsen megtalálni az okát, hogy a nagydolog nekem se legyen nagy dolog!- én végső elkeseredésemben az elmúlt két év 6. dokijánál.

Ami neked fontos az vajon más szemében is nagy dolog?